"Stel je wilt een Gesprek Opnemen... Hoe doe je dat?"

Als je snel en eenvoudig bijvoorbeeld een Skype gesprek wil opnemen dan is Ahtek Skype Recorder een ideaal programma daarvoor. AthTek Skype Recorder is een geavanceerde audio en video recorder voor Skype gebruikers. Het werkt samen met Skype en bewaart hoge kwaliteit opnamen van Skype gesprekken.

gesprek opnemen

Het wordt specifiek gebruikt voor Skype gespreksopnamen en het is beoordeeld als "De Beste Skype Recorder" door duizenden Skype gebruikers.

Wanneer je op zoek bent naar een Skype gesprek-opname-programma van hoge kwaliteit, willen we je van harte aanbevelen naar dit programma te kijken en je zal zien dat het absoluut de moeite waard is. Je kan de gratis versie uitproberen waarmee je 1-10 minuten willekeurig van een Skype gesprek kan opnemen.

gesprek opnemen download software

AthTek Skype Recorder werkt op Windows besturingssytemen voor zowel audio- als video opnamen. Het kan Skype gesprekken van beide kanten opnemen en het bewaart de opgenomen gesprekken als MP3-, OGG-, WMA-, of FLAC-formaat en video bestanden als AVI-formaat.

AthTek Skype Recorder kan worden gebruikt voor persoonlijke gespreksopnamen of bijvoorbeeld zakelijke call-center gesprekken, interviews via Skype en voor ouderlijk toezicht.

Klik hier om een gratis probeerversie te downloaden of bezoek de productpagina voor meer informatie.

Audio notities maken
Voor een Skype gebruiker kan het erg belangrijk zijn om Skype gesprekken op te kunnen nemen. Traditionele manieren om Skype gesprekken op te nemen zijn o.a. het gebruik van opname-apparaten of bijvoorbeeld gespreksrecorders. Echter, de opnamekwaliteit is meestal erg slecht. Wij bevelen het gebruik van AthTek Skype Recorder aan die in staat is om hoge kwaliteits Skype-opnamen te maken. Daarnaast kunnen de opnamen automatisch geupload worden naar je webserver als je dat nodig hebt.

Stel je voor dat je een belangrijk Skype gesprek hebt van een mogelijke zakelijke partner en je hebt samen een lang Skype gesprek zonder enige vastlegging van hetgeen waar je over aan het discussieren bent. Op een dag vergeet je iets uit het Skype gesprek, waardoor je wellicht zakelijke kansen over het hoofd ziet of zelfs kwijtraakt.

Wanneer je AthTek Skype Recorder hebt, hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Het neemt je Skype gesprekken automatisch op en je hebt hoge kwaliteits audionotities. Bovendien kan je bij iedere opname een tekstuele notitie toevoegen.

Betere klantservice
Voor zakelijke Skype call-centers is het erg belangrijk om Skype gesprekken van je klanten op te kunnen nemen. Het kan zeker de klantservice verbeteren en de klanttevredenheid naar een nieuw hoger niveau tillen.

Stel je bovendien eens voor dat je in een Skype gesprek zit met een klant. Hij beschuldigt je oneerlijk van allerlei zaken of de klant komt zijn eerder gemaakte afspraken niet na. Wanneer je Skype opnamen van de gesprekken bewaart heb je een sterke bewijslast bij de rechter.

Skype ouderlijk toezicht
Voor ouders kan AthTek Skype Recorder ook gebruikt worden om toezicht op de kinderen te houden. Gebruik de 'Stille Mode' waarmee je Skype gesprekken van je kinderen onopgemerkt kan opnemen. Je bent in staat te weten met wie de kinderen contact hebben opgenomen en waarover ze hebben gesproken.

Videogame opname
Je kan met het programma ook eenvoudig van ieder willekeurig Windows-venster op je computer opnamen maken, zoals bijvoorbeeld een videogame.

buy now

Athtek maakt nog meer handige programma's, zoals bijvoorbeeld een webcam-toezichtsmonitor waarmee je bijvoorbeeld video-opnamen met een webcam kan maken voor bijvoorbeeld beveiligingsdoeleinden.

Klik hier om de site van Athtek te bezoeken.