"Grafiek Maken in Excel? Dit is de leukste Functie van Excel!"

Een grafiek maken in Excel is écht heel makkelijk. Je moet een paar simpele stappen uitvoeren en je grafiek is klaar. Iedereen kan het leren! Het is maar een paar minuten werk.

Download nú - zolang het nog kan - mijn gratis cursus waarin je o.a. snel leert hoe je een grafiek kan maken in Excel. Ik ben namelijk van plan om in de toekomst deze cursus niet langer gratis weg te geven maar er een klein bedrag voor te rekenen.

In de cursus leg ik je ook op heldere en eenvoudige wijze uit hoe je slim met Excel kan werken zodat je veel productiever bent.

In mijn cursus leg ik het je haarfijn uit.

Door een grafiek in Excel te maken, krijg je veel sneller een inzicht in de gegevens die in je spreadsheet staan. Er zijn verschillende soorten grafieken mogelijk, zoals bijvoorbeeld een lijngrafiek, staafgrafiek en een cirkelgrafiek.

Vul de onderstaande gegevens in en ik stuur de cursus gratis direct naar je toe.

 
 
Voer je naam & email hieronder in om het Gratis Rapport Direct te downloaden!
Naam:
Email:


VEILIG & VERTROUWD
Uw email adres zal NOOIT verhuurd, verhandeld of verkocht worden.
IK GARANDEER UW PRIVACY.
Ik heb net zo'n hekel aan spam als u.
 
 

Grafiek maken in Excel schermvoorbeeld

Hieronder zie je hoe een grafiek in Excel er uit kan komen te zien. Je hoeft maar een paar simpele stappen te doen om een grafiek te maken.

Grafiek maken in Excel voorbeeld


Excel cursus schermvoorbeeld

Hieronder zie je een schermvoorbeeld van een pagina uit de gratis Excel cursus. Vanaf bladzijde 19 staat uitgelegd hoe je een grafiek kunt maken.

Ik ben benieuwd wat je van mijn Excel cursus vindt en of het je gelukt is om een grafiek te maken. Ook ben ik benieuwd naar wat je eventueel nog mist in mijn cursus en waarmee ik je verder kan helpen. Ik heb vele jaren ervaring met het ontwikkelen van professionele software.

Grafiek maken in Excel